Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (2024)

14.,23d1d81″>

This incredible vegan pho recipe puts a new twist on the classic Vietnamese noodle soup., Je to prasknutí s chutí a jednoduché na přípravu za pouhých 30 minut. Navíc je to 100% veganské, vegetariánské a bezlepkové!

Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (1)

vždycky jsem byl velký fanoušek pho, klasická Vietnamská nudlová polévka. Ale nedávno jsme se přestěhovali, a já jsem měl problém najít vegetariánské nebo veganské pho poblíž.

byl to takový průšvih! Takže jsem samozřejmě musel vyzkoušet svou ruku při vytváření vlastního veganského pho receptu!

takže popořádku. Jak vlastně vyslovujete „pho“?,

i když to bylo předmětem hodně debaty, správný způsob, jak říci název této polévky je „fuh“.

takže tam – právě jsem vám ušetřil pár vteřin rozpaků na vaší příští večeři. 😉

co přesně je vegan pho?

dobrá věc, kterou jste se zeptali. Je to nebe.

více či méně.

Pho je tradiční vietnamské pouliční jídlo. Je to velmi specifický typ nudlové polévky vyrobené s dlouhými plochými rýžovými nudlemi.

ve skutečnosti se termín pho technicky týká samotných nudlí. (Tyto rýžové nudle jsou dobrou volbou pro pho.,)

tradiční pho polévka se vyrábí buď z hovězího nebo kuřecího vývaru, ale náš veganský pho recept používá vydatnou zeleninovou zásobu.

slibuji, že je to ještě chutnější než klasika!

tato velká slurpy mísa nudlí je pak naložena všemi druhy zeleniny a kořením zahřívajícím břicho.

tento veganský pho se pravidelně objevuje v našem seznamu večeří, protože je to jedno z oblíbených jídel mého manžela – a také jedno z mých. Dokonce i náš syn se do toho ponoří!

Když jste tady, nezapomeňte si vzít tento bezplatný Tisk Zabalený se všemi mými oblíbenými veganskými recepty., Už vám nikdy nedojde snadné nápady na večeři!

Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (2)

Pojďme Udělat Veganské Pho!

klíčem k tomuto veganskému pho je kvalitní zeleninová populace.

raději používám domácí zásoby,protože každý víkend dělám velký hrnec z vrcholů mého farmářského trhu.

ale je také naprosto v pořádku používat zakoupený obchod, zejména pokud chcete tento recept dostat na stůl za méně než 30 minut! Dávám přednost rostlinným zásobám na bázi kapaliny před kostkami, protože jsou obvykle chutnější.,

tento veganský pho není polévka, která funguje dobře jako zbytky. Navrhuji tedy pouze vařit částku,kterou potřebujete k okamžitému podání.

Pokud si však chcete, aby to v předstihu, řekněme na večeři, sledovat recept, aby se vývar a pak ohřát vývar, když jste připraveni sloužit a následovat recept od tam.

Chcete-li začít s vývarem, položte na sporák velkou polévku na mírném ohni. Ještě nepřidávejte vývar! Místo toho přidejte koření.

použil jsem badyán, skořicovou tyčinku, pepř a hřebíček., Můžete experimentovat s různými druhy koření přizpůsobit tento vegan pho podle vašich představ!

když jsou koření lehce opečené, přidejte zeleninový vývar.

dále bych rád rozdělil jarní cibulku přes plynovou varnou desku. To je zcela volitelné, ale opravdu jim dává úžasnou hloubku chuti. A to trvá jen minutu.

jednoduše zapněte plynový hořák a držte je těsně nad plamenem (opatrně) asi minutu. Pokud nemáte plynový hořák – stačí přeskočit tento krok-pho bude stále úžasné.,

přidejte jarní cibuli do vývaru-spolu s česnekem, zázvorem, trochou koriandru a sušenými houbami shiitake. Přiveďte zásobu k varu, přikryjte a vařte 20 minut.

zbývá jen pár minut, přidejte bok choy a nudle. Vařte asi pět minut, v závislosti na nudlích, které používáte.

nudle jsou pro tento veganský pho recept rozhodující. Nasávají všechny příchutě vývaru! Rád používám tyto tenké nudle z rýže, ale můžete opravdu použít jakýkoli styl dlouhých nudlí, který dáváte přednost!,

těsně před podáváním-přidejte houby ústřice a enoki, edamame a sněhový hrášek. Opravdu nepotřebují žádný skutečný čas vaření, protože teplo z veganského pho je spousta, aby je změkčilo.

Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (3)

Slouží Vegan Pho!

miluji kontrast měkkých nudlí s křupavým sněhovým hráškem, pevným edamame a jemnými houbami.

pro houby jsem použil směs hub enoki a tence nakrájených ústřicových hub. Ale můžete použít jakoukoli odrůdu, která se vám líbí a můžete ji snadno najít., Houby Shiitake vždy fungují dobře a jsou k dispozici ve většině obchodů s potravinami.

také se mi líbí, že si můžete přizpůsobit i tento veganský pho. Nejzábavnější část jídla pho se dostává na vrchol s vašimi osobními oblíbenými polevy.

podávejte pho se sójovou omáčkou, limetkovými klíny, čerstvým koriandrem, plátky chilli papriček a listy máty.

mám rád hodně chilli v mém a trochu sójové omáčky. Také se mi líbí velké stlačení vápna, přidání vápna klínu do misky pro další chuť.

Pokud chcete do veganského pho přidat trochu více bílkovin, tofu by byl skvělý doplněk., Moje Barmská cizrna Tofu také skvěle funguje v tomto receptu.

a pokud potřebujete více receptů na polévku, podívejte se na mé oblíbené veganské polévky zde.

a než půjdete-nezapomeňte si vzít kopii mých oblíbených veganských receptů. Je nabitý lahodnými nápady pro snadné rostlinné pokrmy.

Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (4)

Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (5)

Vegan Pho za 30 Minut!,

tento neuvěřitelný veganský pho recept přináší nový zvrat na klasické vietnamské nudlové polévce. Je to prasknutí s chutí a jednoduché na přípravu za pouhých 30 minut. Navíc je to 100% veganské, vegetariánské a bezlepkové!

4.,ouze plátky, podélně

SLOUŽIT:

  • vápno klíny
  • 1/2 šálku čerstvé lístky koriandru, nasekané
  • 1/2 šálku čerstvé máty nasekané
  • červené chilli papričky, nakrájené
  • sojová omáčka, bezlepková odrůda, je-li potřeba na chuť

Návod k použití

  • Pokud máte plynovou varnou desku zapněte hořák máte v úmyslu použít na polévku a místo jarní cibulky nad plamenem., Vařte, dokud jarní cibule nejsou lehce spálené. Pokud nemáte varnou desku na plynový hořák, můžete tento krok přeskočit, ale zjistil jsem, že do zásoby přidává krásnou jemnou spálenou chuť.

  • Nyní umístěte velkou pánev na nízké teplo. Přidejte badyán, skořici, pepř a hřebíček a toast až do vůně. To by mělo trvat asi 30 sekund.

  • přidejte zeleninový vývar, jarní cibuli, česnek, zázvor, koriandr (koriandr) kořeny a sušené houby shiitake. Přiveďte k varu a snížit na dusíme., Zakryjte a vařte 20 minut. Naplňte zásobu jemným sítem do velké mísy a vraťte se do hrnce a umístěte na teplo.

  • přidejte bok choy a vařte 4 minuty. Pokud používáte směs plochých rýžových nudlí a vermicelli, přidejte nejprve rýžové nudle, počkejte asi 1 minutu a přidejte vermicelli.

  • přidejte houby ústřice a enoki, edamame a sněhový hrášek těsně před podáváním. Vmíchejte do horké polévky a vyjměte z tepla.,

  • použijte kleště k rozdělení nudlí mezi servírovací misky a poté naběračku na skladě.

  • podávejte s limetkovými klíny, koriandrovou mátou, chilli papričkami a sójovou omáčkou.

poznámky

1. Rád používám směs černého, zeleného a červeného pepře, protože každý z nich dodává svou vlastní chuť. Pokud máte pouze černé, jsou dokonale v pořádku.

2. Domácí zeleninová surovina je moje preference, když to děláte, protože můžete kontrolovat množství soli., Pokud používáte obchod koupil akcie rozhodnout pro verzi s nízkou solí.

3. Edamame obvykle najdete v mrazničce vašeho supermarketu.

Výživa

Kalorie: 395kcal | Sacharidy: 82g | Bílkoviny: 17g | Tuk: 3g | Sodík: 2391mg | Draslík: 2181mg | Vláknina: 12g | Cukr: 13 g | Vitamin A: 29690IU | Vitamin C: 293mg | Vápník: 743mg | Železo: 7.6 mg

Obchod naší Kuchařky!Podívejte se na naši sbírku vegetariánských a veganských kuchařek pro chutnější bezmasé nápady na recept.,

14.9 Kshares

Veganská Pho polévka-rychlá a snadná - vegetariánská, veganská, bezlepková (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6343

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.